Les eleccions municipals deixen un consistori fragmentat a Mollerussa

Mollerussa Primer i Junts empaten a 4 regidors, ERC en treu 3 i PSC, CUP i PP empaten a 2 regidors

L’actual alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, guanya les seves quartes eleccions municipals però perd la majoria absoluta. El partit de nova creació, Mollerussa Primer, supera per 11 vots a Junts que entra al consistori.

La tercera força més votada és ERC que perd dues cadires passant de 5 a 3 regidors. La nit electoral va ser de les més llargues i tenses que es recorden. A dos quarts d’11 i amb el 100% dels vots escrutats es confirmava que Mollerussa Primer es convertia en el partit més votat, superant per 11 vots al Junts de Raül Aguilar, dividint l’espai electoral que anteriorment ostentava Marc Solsona.

Pel que fa a la resta de partits hi ha un triple empat: el PSC manté dos regidors, la CUP entra per primera a l’Ajuntament de Mollerussa amb dos regidors i el PP suma un edil al que ja tenia actualment. Aquestes eleccions municipals fragmenten la composició del consistori de la capital del Pla d’Urgell i obren un escenari de pactes entre les formacions més votades.

En l’àmbit comarcal ERC tenyeix de groc el Pla d’Urgell amb un 36% dels vots i 69 regidors, seguit de Junts amb 48 regidors i Ara Pacte Local amb 10 regidors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.