Les empreses del Palau d’Anglesola disposaran aviat de fibra òptica

presentacio2Al voltant d’una quinzena d’empreses del Palau d’Anglesola podran contractar fibra òptica en un mes aproximadament. L’empresa Adamo (www.adamo.es) s’ha ofert a donar aquest servei als empresaris, després de la negativa de Movistar a cobrir la zona del polígon industrial.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que ja fa temps que el municipi disposa de xarxa de fibra òptica, però que Movistar, empresa propietària d’aquesta infraestructura, només oferia aquest servei als domicilis particulars. “Des de que la fibra òptica ha arribat al Palau, que estem lluitant amb Movistar per a que realitzi el seu desplegament també pel polígon. Inclús les empreses allí instaurades ens van firmar una carta demanant aquesta instal·lació, per provar de fer pressió i forçar aquest desplegament, cartes a les quals Movistar també va fer cas omís” apunta Meseguer.

Per l’alcaldessa, que el polígon del Palau no disposi de xarxa de fibra òptica pot endarrerir la instal·lació de noves empreses al municipi. “Fa temps que parlem de creació de llocs de treball al municipi i d’oportunitats per a les empreses si s’instal·len al Palau, però et trobes que totes avui dia necessiten servei de connexió a internet per fibra. Afortunadament en unes setmanes, les empreses del Palau ja podran contractar aquest servei”, diu Meseguer.

Adamo és una empresa de subministrament de fibra òptica, la qual s’ha ofert a donar aquest servei al polígon del municipi, així com a la resta de la vila. Segons Ramon Gasulla, representant a Lleida de l’empresa, en qüestió d’un mes totes les empreses del Palau ja podran contractar aquest servei. “Nosaltres volem arribar a tants municipis ens sigui possible. De moment, per aquí la zona, ja som a Bellpuig, Bell-lloc, Alcoletge, Juneda, Torregrossa, i ja estem a punt d’arribar a Miralcamp també”, explica Gasulla.

El representant d’Adamo, considera que la fibra òptica hauria d’arribar a tot arreu, no només a certs indrets i municipis grans. “Nosaltres desplegarem la nostra pròpia xarxa pel polígon del Palau, una xarxa de gran velocitat, la qual els empresaris podran escollir la capacitat que necessiten. També donarem servei a tots els domicilis particulars que ens ho demanin. En uns tres mesos calculem ja podrem cobrir tota la zona del Palau d’Anglesola”, descriu Gasulla.

Adamo oferirà una presentació de l’empresa a tots els veïns i empresaris del Palau que hi vulguin assistir, aquest dimecres a les 20 hores, al local multifuncional.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.