Les entrades de la gala del 50è Concurs Nacional de Vestits de Paper ja són a la venda

Un instant de la desfilada del Concurs de Vestits de Paper del 2014.

Les entrades per assistir a la gala del 50è. Concurs Nacional de Vestits de Paper ja són a la venda. L’espectacle tindrà lloc el proper dissabte 12 de desembre, a les deu de la nit, al  Teatre L’Amistat de Mollerussa. Així mateix, també es poden adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa perquè el jurat tingui més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs. Una iniciativa que es repeteix per cinquè any consecutiu després de l’èxit de les anterior edicions.

Així, els preus per assistir a la gala de la nit, que es mantenen respecte a fa quatre anys,  s’han fixat en 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis, mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea.  Així mateix, a l’igual que es va fer en l’edició anterior s’ha incidit especialment a promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals s’ha volgut fer un descompte especial en l’entrada per a grups, amb un preu de 20 euros enlloc dels 30 de l’entrada general.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que es presenten a concurs. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de 6 de la tarda a  9 del vespre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.