Les entrades per assistir el dia 29 a la gala del centenari del Teatre L’Amistat seran de franc però cal reserva prèvia

Presentada per Ares Teixidó, comptarà amb l’actuació de Pedro, semifinalista a Eufòria, i gags commemoratius de la Cremallera Teatre

L’Ajuntament de Mollerussa ha posat ja a disposició del públic les entrades per assistir el pròxim 29 de gener a les 7 de la tarda a la gala d’inici dels actes del centenari del Teatre L’Amistat, una gala que serà conduïda per la presentadora de televisió, Ares Teixidó, i que comptarà amb l’actuació de Pedro, semifinalista de la primera edició del concurs Eufòria de TV3. La reserva de les entrades, que són gratuïtes, es pot fer a través de l’aplicació eAgora, que es pot descarregar des de Google Play o App Store. Així mateix, també s’ha previst que es pugui fer reserva presencialment a través de la OAC per aquelles persones amb més dificultats per accedir a les noves tecnologies.

La gala, que servirà també per presentat les activitats més significatives que inclourà el centenari, comptarà també amb la participació de La Cremallera Teatre, la qual presentarà un assortit de gags amb els quals es farà un recorregut per la història del teatre. Així mateix, també inclourà altres ingredients que ajudin a presentar què ha significat per a la ciutat aquest equipament, del qual se’n va fer fa 20 anys una rehabilitació integral respectant tots els elements més característics del conjunt com el manteniment del sistema de platea mòbil.  Val a dir també que recentment el complex ha estat fruit d’una remodelació que ha afectat tant l’interior de la cafeteria com també la façana d’aquesta, que precisament va estrenar la nova il·luminació el passat desembre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.