Les escoles de dansa demanen ampliar l’aforament de sis alumnes per aula

Els alumnes d’aquesta escola de dansa de Mollerussa s’han pogut retrobar aquesta setmana a les sales després de gairebé un mes sense trepitjar-les. De fet, des del març només han pogut assistir al centre un mes i mig a causa del seu tancament obligat per la pandèmia. I ara que ho poden tornar a fer, a classe no hi són tots perquè el pla de reobertura de la Generalitat ha limitat a sis el nombre d’alumnes per sala. Una mesura que l’escola considera inviable i que ha obligat als professors a doblar esforços i combinar sessions presencials i en línia.

Les dificultats generades per la Covid fa que alguns pares no hagin apuntat o es plantegin desapuntar als seus fills. En aquest sentit, l’escola registrava una mitjana de 150 alumnes inscrits per curs abans de la pandèmia i ara per ara en té 100. Tot i que amb alguns d’ells i elles tampoc els convenç la situació actual, aposten per seguir ballant.

Tot plegat però, ha provocat que alguns centres de dansa privats de les terres de Lleida hagin registrat el passat mes de setembre un descens del 40% del nombre d’inscrits.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.