Les farmàcies arroseguen un impagament de més de tres mesos per part del Govern

Les farmàcies arrosseguen un deute de tres mesos per part de la Generalitat. Concretament, no han cobrat els medicaments que han dispensat des del passat 1 de juliol quan, en una situació normal, se’ls hi haurien d’haver abonat els diners corresponents fins al setembre. Això els genera complicacions a l’hora de gestionar el seu negoci, tenint en compte que l’Administració pública és el seu principal client.

En aquest sentit, critiquen que aquests impagaments es produeixin sense previ avís, fet que implica que no hi hagi cap marge per fer front a aquest tipus de situacions. És per això que com a primer pas reivindicatiu han dut a terme una campanya de sensibilització per fer conscients als seus clients de la problemàtica que pateixen, herència, diuen, de l’actual situació política.

Els impagaments a les farmàcies s’han registrat de forma reiterada des de l’any 2011. Fa 2 anys però, es va assolir un retard de quatre mesos en el cobrament, el més important de tots els que hi han hagut de fer front fins ara.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.