Les illes, la costa, els creuers i els EUA, destins favorits de vacances pels mollerussencs

Les Illes Balears i, sobretot, les Canàries, han estat dos dels destins preferits per aquelles persones que han contractat el seu viatge amb antelació. Les vacances de sol i platja a la costa també continuen tenint una forta demanda i creix el turisme als Estats Units. Mentre, destinacions com París han anat a la baixa per la por de viatjar a països on hi ha una major amenaça terrorista.

Els creuers, majoritàriament pel Mediterrani, han estat l’opció de molts que han esperat més a última hora.  Sobretot ho han fet pel factor preu que, en el cas de les famílies, no ha distat massa del que val una estança a les illes en temporada alta.

Les agències de viatges han constatat un repunt en la despesa que destinen les famílies a les vacances i que ha oscil·lat entre els 800 euros per una estada a la costa, si s’ha reservat amb antelació, als vora 3.000 per fer un creuer.

Les ofertes per viatjar a l’agost ja estan pràcticament exhaurides però la temporada d’estiu s’allarga cada cop més per l’increment de demanda de vacances durant el mes de setembre. I fins i tot creix també l’opció de marxar aprofitant els ponts festius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.