Les més de 5 milions de paperetes a Lleida per a les eleccions generals del 10-N s’imprimiran a Mollerussa

20191021 Subdelegat. Visita impremta paperetes Eleccions Generals 10N

  • La impremta Imprespla S.L. de Mollerussa, encarregada de la impressió de 4.676.000 paperetes per al Congrés i 334.000 per al Senat

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí la impremta Imprespla S. L. de Mollerussa, encarregada de la impressió de les paperetes de les properes Eleccions Generals del 10 de novembre. Es tracta de la mateixa empresa que ja va imprimir les paperetes a les passades Eleccions Generals del passat 28 d’abril i que ha resultat guanyadora en el concurs públic.

Crespín, acompanyat per l’administrador de l’empresa, Ramon Cuberes, s’ha interessat pel sistema d’impressió del conjunt de paperetes necessàries pel dia de la votació i per gestionar el vot per correu. El volum de paperetes a imprimir a la província de Lleida per escollir el Congrés és de 325.000 paperetes bilingües i de 9.000 paperetes en trilingüe (Val d’Aran), per candidatura. És a dir, tenint en compte que hi ha catorze candidatures al Congrés, el total de paperetes a imprimir serà de 4.676.000 paperetes.

A aquest nombre de paperetes, cal afegir les 325.000 paperetes en bilingüe i les 9.000 en trilingüe per al Senat (les 13 candidatures s’imprimeixen totes en una única papereta de mida més gran). Per tant, el volum global de paperetes a imprimir a la província de Lleida, entre les del Congrés i les del Senat, serà de 5.010.000 paperetes.

Un cop l’empresa finalitzi la impressió del total de paperetes, s’iniciarà la distribució a les Juntes Electorals de zona de Lleida, Balaguer, Cervera, La Seu d’Urgell, Tremp i Vielha.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.