Les obres a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa se centraran ara en el tram de vorera paral·lel a l’N-II

Les obres a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa se centraran a reformar la part de vorera que transcorre paral·lela al Carrer Ferrer i Busquets, fet que desplaçarà la tanca situada a la vora de l’N-II arran de la mateixa carretera. Per aquest motiu, s’habilitarà un accés en un espai de la plaça, la qual ja compta amb gairebé tot el seu paviment renovat, que seguirà permetent el pas dels veïns per la zona.

Així mateix, des del consistori local també es treballa perquè la reforma permeti en un futur l’enllaç de la plaça de l’ajuntament amb l’església, tanmateix, és una actuació que ara per ara es preveu difícil i està fora de l’àmbit del Pla de Barris.

Per altra banda, les obres al carrer Acadèmia estan pràcticament enllestides, i de moment no es contempla cap actuació que inclogui la col·locació d’elements per tal de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulin. En darrer lloc i per temes logístics, la zona que enllaça les places Manuel Bertrand i la de l’Ajuntament serà l’últim tram a reformar-se.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.