Les obres de la nova pista d’atletisme, adjudicades a Romero Polo, s’iniciaran a principis d’any

Les obres de la nova pista d’atletisme de Mollerussa, adjudicades a l’empresa Romero Polo, s’iniciaran a principis de 2016 i està previst que la primera fase dels treballs s’enllesteixi en un període d’uns 4 mesos. A partir d’aquell moment, ja es podrà començar a fer ús de les noves instal·lacions, ubicades a l’entorn del Parc de la Serra.

L’Associació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de Mollerussa organitzaran aquest dissabte la 33a edició de la Cursa de l’Indiot, que espera comptar amb una participació de 850 atletes, 50 més que els registrats l’any passat. L’esdeveniment esportiu és, juntament amb la Mitja Marató, un dels més rellevants de la capital del Pla d’Urgell. Hi haurà dos recorreguts: un de 4 kilòmetres on hauran de fer dos voltes i un altre de 500 metres destinat bàsicament a les categories infantils. De moment, ja s’han inscrit mig miler d’adults i uns 200 infants. Com a novetat també hi participaran persones discapacitades de l’ACUDAM.

Pel que fa als premis, a banda dels indiots envasats al buit, per primer cop també se’n lliuraran faisans i perdius, amb la qual cosa hi haurà un total de 17 guardons d’animals. A més dels guanyadors de la prova, un dels indiots es sortejarà entre tots els participants que acabin el recorregut de 8 kilòmetres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.