Les obres de la plaça Major de Mollerussa s’iniciaran el pròxim dilluns 23 de juliol

Sin títuloL’Ajuntament iniciarà a partir de la propera setmana a través de l’empresa adjudicatària, Constructora de Calaf SAU,  les obres de millora de la plaça Major així com també d’un tram del carrer de la Vilaclosa, segons ha explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona. La reforma començarà pel centre de la plaça i s’habilitaran passos provisionals als laterals de la mateixa per a facilitar el trànsit dels vianants, tal i com també s’ha fet a la plaça de Manuel Bertrand.

L’alcalde també ha explicat que les obres d’aquesta darrera plaça així com les de l’Ajuntament i la del Pla d’Urgell, que duu a terme la constructora Serboniu S.L, segueixen el ritme marcat ja que ja s’està procedit a l’enrajolat de les dues primeres. En aquest sentit, ha indicat que es treballa per deixar enllestit primer un dels extrems de la plaça de Manuel Bertran per tal de valorar la possibilitat de poder reubicar les terrasses que hi ha a la plaça Major.

Solsona també ha parlat del pou que han descobert les obres que es duen a terme a la plaça de Manuel Bertrand. Ha dit que s’està pendent de l’estudi que està elaborant l’arqueòloga del departament de Cultura que es va desplaçar al setmana passada a la ciutat i que s’està valorant la solució tècnica a aplicar per tal de donar-li visibilitat i integrar-lo a la reforma de la plaça.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.