Les obres del pas soterrat provocaran aquest dijous el pas alternatiu de vehicles pel carrer de Prat de la Riba

Els moviments de terres es van iniciar la setmana passada.

 

Les obres de construcció del pas inferior que ha de comunicar l’estació de ferrocarril amb la futura estació d’autobusos provocaran aquest dijous el tall parcial amb pas alternatiu per als vehicles al carrer de Prat de la Riba. Segons han confirmat a l’Ajuntament fonts de l’empresa adjudicatària, els operaris treballaran des d’aquell dia en aquesta part de l’andana retirant la marquesina i altres peces del mobiliari de l’estació amb l’objectiu de preparar el terreny per començar a derruir part del mur a partir de la setmana entrant.

Un cop enderrocat el mur, entrarà a treballar en aquesta zona la màquina pantalladora que ha de dur a terme la construcció dels murs subterranis del pas inferior. Serà, doncs, la propera setmana, en dates encara per concretar en funció del desenvolupament d’aquestes tasques, quan caldrà tallar completament el trànsit rodat per aquest carrer, que discorre paral·lel a les vies del tren i que registra força afluència de vehicles.

Cal recordar també que la col·locació del calaix que conformarà l’estructura del pas inferior un cop s’hagin dut a terme les obres prèvies obligarà a tallar el servei ferroviari durant un cap de setmana que, a falta de confirmació final per part d’ADIF, podria ser el darrer del mes de setembre o el primer d’octubre, segons han informat al consistori fonts del departament de Territori i Sostenibilitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.