Les obres per eixamplar la carretera entre Golmés i Vilanova de Bellpuig s’iniciaran al novembre

Els alcaldes de Golmés i Vilanova de Bellpuig, acompanyats per tècnics de la Diputació de Lleida i responsables de l’empresa Romero Polo, han visitat la carretera que uneix totes dues poblacions i de la qual s’eixamplaran els trams pendents de la calçada, passant dels 5 metres actuals als 7. Les obres començaran durant la primera quinzena de novembre i s’allargaran uns tres mesos amb l’objectiu que estiguin enllestides durant el primer trimestre del 2016.

Aquest dimarts s’ha signat a l’Ajuntament de Golmés l’acta de replanteig d’aquestes obres, que tindran un cost de més de 620.000 euros. L’actuació servirà per millorar les comunicacions de Vilanova de Bellpuig amb Mollerussa i el conjunt de localitats de la comarca del Pla d’Urgell, sent aquesta una carretera molt utilitzada per tot tipus de vehicles, també autocars i camions. A més, contribuirà a reduir la sinistralitat ja que en aquest punt s’havien registrat en els darrers anys diverses sortides de via.

La inversió total, tenint en compte que una primera fase es va executar aquest any, arriba a una xifra propera al milió d’euros. Mentre durin les obres, s’habilitaran com a passos alternatius a la circulació el camí de Castellnou de Seana o la carretera de Bellpuig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.