Les piscines de Mollerussa obriran el 16 de juny mantenint el preu i l’oferta d’activitats

Amb les mateixes tarifes que els darrers 7 anys, l’equipament acollirà una vintena de cursets de natació per a infants i adults, a més del programa Fitness Plus

Les piscines de Mollerussa encetaran la temporada d’estiu el pròxim 16 de juny amb l’obertura de la piscina exterior i la programació d’una vintena de cursets i activitats formatives. L’equipament manté els mateixos preus d’entrada que els darrers 7 anys amb tarifes que faciliten els abonaments.

Des del 26 de juny fins al 4 d’agost, a la piscina coberta s’han organitzat una dotzena de cursets per a infants i adults. A més, també s’organitza el programa Fitness Plus que programa 6 activitats repartides en 18 sessions setmanals. Les inscripcions a aquests cursos es podrà fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir de dilluns 12. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. També a partir de dilluns 12 es podran adquirir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres set temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 14 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros.

L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. Com en les darreres temporades, l’accés a les instal·lacions serà mitjançant una polsera amb xip i, com l’any passat, els menors de 14 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.