Les piscines del Palau ja disposen de servei de bar, manteniment i socorrista per aquest estiu

PiscinesPalauL’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat, per una banda, la concessió de la gestió del servei de manteniment de les piscines municipals i per l’altra, també ha contractat el servei de socorrisme, ambdós per a la temporada 2018 i mitjançant un contracte menor de serveis. Pel que fa al manteniment de les piscines, la concessió ha recaigut en la persona que l’any passat ja va ser adjudicatària del contracte de manteniment del recinte i de la gestió del bar, ja que la seva gestió va ser molt satisfactòria. Així doncs, Marta Saltó Bori assumirà aquesta tasca des del dia 9 de juny, data en què s’obriran les piscines municipals.

Les necessitats que es cobriran són principalment la gestió del manteniment de les instal·lacions i el bar de les piscines municipals. Així mateix, l’adjudicatari s’encarregarà de l’obertura i tancament de les instal·lacions d’acord amb el calendari i horaris d’utilització. Igualment, s’haurà de fer càrrec de la neteja del recinte i dels espais complementaris. Pel que fa al servei de socorrisme, s’ha tingut en compte l’oferta presentada per part del Consell Esportiu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, adjudicant-li el servei d’acord amb el pressupost presentat, mitjançant contracte menor de serveis, per raó de la quantia. El preu del contracte serà com a màxim de 11.228 euros, IVA inclòs.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que si per inclemències meteorològiques cal escurçar el període de temps dels serveis es rebaixarà l’import proporcionalment. “Ambdues despeses, tant la de manteniment com la del servei de socorrisme, van a càrrec de la corresponent partida del pressupost ordinari municipal”, afirma Meseguer. L’alcaldessa recorda que aquest serà el cinquè any en què les piscines disposaran del sistema de cloració salina que es va instal·lar l’any 2014. “La temporada d’enguany de les piscines municipals tindrà una durada de tres mesos, del 9 de juny a l’11 de setembre i es preveu que s’arribin a més de 600 abonaments tal com va succeir la temporada passada”, finalitza Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.