Les piscines d’estiu de Mollerussa disposaran d’un elevador per a banyistes amb mobilitat reduïda

Aquest és l’elevador hidràulic que actualment facilita l’accés de les persones amb mobilitat reduïda a la piscina coberta de Mollerussa. Ara, l’Ajuntament del municipi té previst instal·lar durant aquest mes de juny un altre model amb la mateixa funcionalitat a les piscines d’estiu, concretament per afavorir el bany al vas gran del recinte. El nou mecanisme tindrà com a principal avantatge la facilitat amb la qual es col·loca i que és portàtil. Així mateix, l’elevador disposa d’un doble sistema d’accionament que permet a l’usuari utilitzar-lo des de l’interior de la piscina sense necessitar d’ajuda externa.

El cost d’aquesta actuació és de 5.536 euros i complementa l’adequació que també s’ha realitzat a l’edifici Sant Jordi, on s’ha habilitat una plataforma elevadora per a persones amb problemes de mobilitat.

Cal recordar que les piscines d’estiu de Mollerussa encetaran temporada aquest divendres dia 14. L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost, i fins les 20 els pel que fa als darrers dies d’agost i els dies de setembre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.