Les piscines d’estiu de Mollerussa obren el dia 14 de juny, i les del Palau i Linyola aquest cap de setmana

  • Les instal·lacions aquàtiques de la capital del Pla d’Urgell mantenen els preus d’accés, les de Linyola estrenaran l’abonament compartit amb les de Bellcaire d’Urgell i les del Palau d’Anglesola obriran portes abans de l’habitual per la intensa calor d’aquests dies.

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el pròxim divendres dia 14 mantenint els mateixos preus d’entrada com també la trentena de grups a través de la dotzena de cursets i activitats formatives que es duen a terme des del 25 de juny fins el 2 d’agost. Les inscripcions a aquests cursos, que inclouen sessions d’Aquapower, Aquafit, Bodygym entre d’altres, es podran fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir d’aquest dimecres dia 5. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

També a partir d’aquest dimecres es podran adquirir i activar els abonaments de temporada que són 40 euros pels adults, 30 euros per joves entre 12 i 17 anys, i 23 l’infantil. També hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres. D’altra banda, l’horari d’obertura de les instal·lacions serà de 10.30 h del matí a les 20.30 h del vespre el mesos de juny, juliol i la primera quinzena d’agost i fins a les 20 h els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Abans però, les piscines del Palau d’Anglesola i de Linyola s’anticiparan a les de la capital i inauguraran temporada aquest cap de setmana. Linyola ho farà divendres amb el servei de bar i l’entrada en funcionament de l’abonament que permet utilitzar tan les piscines del poble com les de Bellcaire d’Urgell. Així mateix, el Palau avança l’obertura de portes a aquest dissabte per la intensa calor, no obstant això, fins al 21 de juny només es podrà accedir al recinte aquàtic de 15 h de la tarda a 20.30 h del vespre. Posteriorment, l’horari serà cada dia d’11.30 h a 20.30 h.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.