Les piscines d’estiu de Mollerussa obren el dia 17 de juny mantenint preus

Continuarà vigent la normativa que els menors de 14 anys hagin d’anar acompanyats d’un adult per accedir al recinte

Les piscines municipals de Mollerussa donaran el tret de sortida a la temporada d’estiu el proper divendres dia 17 de juny. Ho faran mantenint els mateixos preus d’entrada i abonaments i oferint activitats per a tots els públics, inclosos nadons. Una de les mesures de seguretat que es repeteix enguany és l’obligació que els menors de 14 anys accedeixin al recinte acompanyats d’un adult.

Pel que fa al programa d’activitats, la piscina coberta acollirà fins a principis d’agost vint grups de cursets de natació per a infants i per adults i el programa Fitness Plus. Les inscripcions a aquests cursos es podran fer presencialment al recinte o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir de dilluns 13.

A partir del mateix dilluns 13 es podran adquirir i activar els abonaments de temporada amb preus que són de 40 euros pels adults, de 30 euros per joves d’entre 14 i 17 anys i de 23 euros l’infantil. A banda, com sempre, hi haurà els abonaments familiars. La temporada clourà el 10 de setembre.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.