Les piscines d’estiu de Mollerussa registren un 63% menys de visites que l’any 2019

Secuencia 01.Imagen fija001

Imatge d’usuaris de les piscines d’estiu de Mollerussa al mes de juliol

Les piscines municipals d’estiu de Mollerussa van tancar temporada el passat dia 10 de setembre amb 26.230 visites, un 63% menys que l’any anterior (70.400). Així mateix, s’han venut un terç dels abonaments que es van vendre l’any 2019 (1112 enfront 3281) i una mica més de la meitat d’entrades (3562 enfront 5885). També hi ha hagut una reducció destacada pel que fa al nombre de persones que han seguit algun dels cursets oferts a l’estiu, ja que també s’han situat en poc més del terç que l’any anterior (382 enfront 911). Malgrat tot, l’alcalde Marc Solsona ha fet una valoració positiva de la decisió presa per l’Ajuntament de prestar el servei tot i les dificultats generades per les mesures de prevenció per la pandèmia.

Solsona ha explicat que lligat al descens de l’afluència de banyistes també s’han registrat menys incidències, de manera que el servei de seguretat que cada any contracta el consistori per tota la temporada només va ser necessari durant les tres primeres setmanes de servei.

Pisicna coberta 3

Bany lliure dels abonats a la piscina coberta municipal a partir del dilluns dia 21 

D’altra banda, la piscina coberta municipal obrirà portes el proper dilluns dia 21 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 80 grups de cursetistes, vuit més respecte a l’any passat donades les mesures de reducció de ràtio aplicades en prevenció de la Covid-19. Així mateix, també s’aplicaran regulacions pel que fa als accessos i als usos tant de vestidors com de dutxes amb l’objectiu de poder complir amb les desinfeccions necessàries que marca el protocol de prevenció.

Solsona ha afegit que la presa de temperatura i la higiene de mans per fer ús de les instal·lacions seran també obligatòries tal com ho van ser durant els quinze darrers dies de juny en què la piscina va estar operativa per abonats i mentre va ser usada per als cursets d’estiu. Per evitar aglomeracions al vestíbul, no es permetrà que els familiars dels cursetistes romanguin a les instal·lacions i tampoc l’accés de familiars als vestidors a no ser el cas que l’usuari necessiti ajuda per canviar-se.

Quant a l’oferta formativa, com a novetat no es preveu l’activitat extraescolar de les AMPA sinó que els cursos en aquestes franges horàries estaran oberts per a tothom i seran més reduïts. En canvi, es tornarà a oferir dos grups d’adults de gimnàstica GAC i hipopresius en sec i desapareix el Fitness Plus com a oferta completa tot i que les activitats que inclou es podran fer de forma individual. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 18, preferiblement a través de la pàgina web o bé presencialment. Val a dir que en el període de preinscripció obert al juliol es van inscriure ja un total de 485 persones.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.