Les vendes de cotxes repunten al Saló de l’Automòbil de Mollerussa en un any on van caure a la demarcació de Lleida

La darrera edició del Saló de l’Automòbil de Mollerussa va vendre en només quatre dies 285 cotxes nous, xifra que va significar el 3,6% de les vendes registrades durant tot el 2019 a la demarcació de Lleida segons les dades que ha facilitat l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció (APEA). El seu president, Xavier Freixes, ha explicat que el certamen va “contribuir” a evitar una davallada més gran de la venda de vehicles a la província l’any passat, que va caure un 1,54%.

El Saló de l’Automòbil celebrarà al mes de març, coincidint amb Sant Josep, la seva 40a edició amb l’exposició de vehicles nous. En aquest sentit, Freixes, que atribueix la disminució de vendes a la “por” generada per les limitacions de CO2, ha volgut traslladar un missatge de “tranquil·litat” als compradors i ha assegurat que tots els models fabricats actualment “són nets”.

Per consolidar encara més l’esdeveniment, Fira de Mollerussa ha firmat un conveni de col·laboració amb l’APEA que inclou compromisos d’assessorament, cooperació a nivell organitzatiu, i la promoció de la vintena d’expositors associats, la majoria dels quals exposen al Saló.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.