L’Escola de l’A.A. Xafatolls reprèn les sessions de Duatló i Triatló

L’Associació Atlètica Xafatolls ha reprès aquest dissabte les classes de Duatló i Triatló adreçades als nens i nenes de la seva escola. L’atletisme s’uneix amb el ciclisme i la natació en unes sessions que tenen com a objectiu ampliar els coneixements tècnics i pràctics dels atletes de l’escola a l’hora de muntar en bicicleta o de nadar, i al mateix temps fomentar la seva participació en competicions d’aquestes dues proves esportives.

Lligar-se ràpid el casc, aprendre a subjectar el manillar de la bicicleta, traçar les corbes amb habilitat, dominar les arrencades en les pujades i millorar l’equilibri en les baixades són alguns dels aspectes que la quinzena de participants treballen en les sessions que es porten a terme dos dissabtes al mes i formen part de l’agenda extraescolar de l’entitat.

Per altra banda, cal destacar, que l’Associació Atlètica Xafatolls ha anunciat que el pròxim 8 de març organitzarà per primera vegada una Jornada Esportiva dirigida a tots els alumnes de segon d’ESO dels instituts de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.