L’Escola de Música clou el curs amb el “Festiscola’m”

El Teatre L’Amistat acull aquesta tarda la cantata ‘Quin cacau per aquest cau’, interpretada pels cors de Sensibilització, Inicial i Elemental

L’Escola Municipal de Música ha celebrat aquest divendres el final de curs amb el festival de música al carrer Festiscola’m, que ha començat al Teatre L’Amistat i ha acabat a la plaça de Manuel Bertrand amb un concert dels conjunts de música moderna i &The Band. L’objectiu és portar la música al carrer per arribar a tota la ciutadania i així presentar també l’oferta instrumental que ofereix el centre educatiu.

Les actuacions dels conjunts corals, de l’Orquestra infantil i la Jove Orquestra i els conjunts de corda i vent al vestíbul del teatre han donat el tret de sortida al festival. La xaranga Xaranguemmm ha estat l’encarregada de conduir el públic pels carrers de la ciutat fins a la plaça de Manuel Bertrand on ha tingut lloc l’actuació final.

Les activitats de final de curs continuen avui amb la cantata Quin cacau per aquest cau que tindrà lloc a les 6 de la tarda al Teatre L’Amistat. L’actuació, dirigida per Neus Gavarré amb narració de Marc Clotet i Júlia Guerrero, anirà a càrrec dels cors de Sensibilització, Inicial i Elemental i tindrà l’acompanyament musical dels professors Jordi Cubiró (piano), Marta Llona (violoncel), Mateu Ferré (clarinet), Conxa Boyero (violí) i Guillem Vilar (oboè).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.