L’Escola de Música organitza el 10è Concurs de Música de Cambra amb premis valorat en prop de 2.000 euros

escola música 9

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué organitza enguany la desena edició del Concurs de Música de Cambra, que arriba amb premis valorats en prop de 2.000 euros a repartir entre els participants en quatre categories diferenciades en funció de l’edat. El concurs tindrà lloc el dia 30 de juny al Centre Cultural i en ell hi poden participar joves intèrprets des de 6 a 18 anys. Es tracta del punt i final al 5é Curs de Música de Cambra que es durà a terme al centre la setmana del 25 al 29 de juny i que oferirà al alumnat inscrit en aquesta franja d’edat la possibilitat de potenciar la pràctica instrumental i vocal mitjançant classes col·lectives, jocs i tallers específics.

L’alumnat interessat en endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s’imparteixen a l’escola així com en piano, guitarra i percussió poden inscriure’s al curs fins al 15 de juny al mateix centre. El preu d’aquest curs, que s’impartirà des de dos quarts de 10 del matí fins a la 1 del migdia i des de dos quarts de 4 fins a les 6 de tarda, és de 40 euros si s’és alumne de l’escola i 55 si no se n’és. A més en els dos casos, el preu inclou l’assistència a dues classes magistrals una sobre Educant la respiració, a càrrec de la professora Marta Marín i una altra titulada Fa 400 anys, la guitarra, els seus germans i la modernitat en la música antiga, a càrrec del també professor Àlex Rosanes. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entra a les piscines municipals per 10 euros al dia i l’acollida matinal de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 per 10 euros tot el curs.

A banda del curs i per donar servei a alumnat més petit, també es tornen a repetir per tercer any les Estades Musicals que acullen nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, només en horari de matí i amb una programació específica basada en la construcció d’instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d’instruments. Els preu per aquestes estades, que també es fan del 25 al 29 de juny, és de 40 euros. Les inscripcions s’han de fer a la mateixa escola abans del 15 de juny. Si voleu més informació sobre el concurs i els cursos i estades podeu consultar aquesta pàgina web https://emmm.mollerussa.cat/

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.