L’Escola de Música organitza una setmana cultural amb 22 tallers diferents adreçats als alumnes i família

musicaL’Escola Municipal de Música ha organitzat per a la setmana entrant, del 20 al 23 de març, una Setmana Cultural amb 22 tallers d’activitats diferents obertes tant a l’alumnat com a les seves famílies i amb l’objectiu d’oferir una formació musical més àmplia i variada sumant-li també el component més lúdic.

Entre l’oferta a triar, enlloc de les classes habituals que quedaran anul·lades, hi ha des d’un taller d’iniciació al flamenc, a un d’acompanyaments pop per a piano, un de protocol i presència escènica, un de danses gregues o la creació d’una cobla i una Big Band. Totes les activitats estaran impartides per professors de la mateixa escola. Per a participar en qualsevol d’aquests tallers, cal inscripció prèvia a la mateixa escola.

Dos concerts al Centre Cultural i un espectacle infantil a l’escola, completen l’oferta

A banda de les activitats més formatives, la Setmana Cultural també inclourà tres concerts, dos dels quals tindran lloc al Centre Cultural. Són el concert de professors que es farà dimarts 20 a dos quarts de 9 del vespre i el concert de professors que es farà dijous a la mateixa hora. El tercer dels concerts és un espectacle per a públic infantil que té per títol El viatge d’en Gustaf, i del qual se’n faran dues sessions dimarts a l’Escola de Música, sent la primera a les 17,45 de la tarda i la segona a les 18.45.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.