L’Escola de Música organitza una setmana cultural amb 22 tallers diferents adreçats als alumnes i família

L’arbre de la Jana, una de les activitats previstes. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

L’Escola Municipal de Música ha organitzat per a la setmana entrant, del 13 al 16 de març, una Setmana Cultural amb 22 tallers d’activitats diferents obertes tant a l’alumnat com a les seves famílies i amb l’objectiu d’oferir una formació musical més àmplia i variada sumant-li també el component més lúdic.

Entre l’oferta a triar, enlloc de les classes habituals que quedaran anul·lades, hi ha des d’un taller d’òpera, a un altre de correcció postural passant per la improvisació en música moderna o un concurs de bandes sonores originals, entre altres com l’estudi i metodologia de les escales musicals o la creació d’una cobla. Totes les activitats estaran impartides per professors de la mateixa escola, excepte en el cas de l’activitat Música en Xines, que comptarà amb un professor extern. Per a participar en qualsevol d’aquests tallers, cal inscripció prèvia a la mateixa escola.

A banda de les activitats més formatives, la Setmana Cultural també inclourà tres concerts, dos dels quals tindran lloc al Centre Cultural. Són l’audició de percussió i guitarra elèctrica prevista per dilluns a dos quarts de 9 del vespre i el concert de professors que es farà dimarts a la mateixa hora. El tercer dels concerts és un espectacle per a públic infantil que té per títol L’arbre de la Jana, i del qual se’n faran dues sessions dimecres a l’Escola de Música, sent la primera a les 6 de la tarda i la segona a les 7.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.