L’escola Siloé, amfitriona del projecte ‘Coneguem les escoles’ d’intercanvi d’experiències

Solsona. donant la benvinguda a la trobada entre els diferents directors i directores dels centres públics de la comarca que participen del projecte.

 

Les escoles públiques de Mollerussa participen en el projecte Coneguem les escoles del Pla d’Urgell, impulsat des del departament d’Ensenyament a través del Centre de Recursos Pedagògics amb l’objectiu que els diferents centres de la comarca puguin donar-se a conèixer a la resta i així intercanviar experiències tant en projectes educatius com en models organitzatius. Avui ha estat el torn de l’escola Siloé, la qual tanca el cicle després que en cursos anteriors ja hagués estat el torn de la resta d’escoles de la ciutat.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, han participat aquest matí de la benvinguda a la trobada entre els diferents directors i directores dels centres públics de la comarca que participen del projecte. Solsona ha destacat el fet que el Siloé és un centre de referència en l’atenció a l’educació especial, molt integrada a la comarca i amb un professorat també referent. Així mateix, ha aprofitat l’ocasió per destacar la importància de fet que la comunitat educativa i les administracions vagin plegades de la mà per treballar conjuntament en benefici de l’educació en referència al fet que s’ha pogut mantenir pel curs vinent totes les línies de P-3 del municipi.

Els professionals que han assistit a la trobada han recorregut les instal·lacions de l’escola Siloé després de fer una jornada de treball per tal de posar en comú les diferents experiències educatives que duen a terme en els centre participants. Posteriorment, els participants també s’han desplaçat al Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell i al Centre de Formació d’Adults.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.