L’escriptora Anna Manso s’alia amb el sentit de l’humor per parlar de pares i mares imperfectes

anna manso

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila va acollir ahir al vespre la xerrada Pares i mares imperfectes, a càrrec de l’escriptora i guionista, Anna Manso, la qual, amb el sentit de l’humor com a aliat va donar les claus per afrontar el paper de ser pare o mare avui en dia. Mig centenar de persones van escoltar la seva experiència com a mare de tres fills i a través de les anècdotes de la seva quotidianitat relativitzar les diferents situacions que poden sortir en la tasca coeducadora en família.

D’aquesta manera, Manso, que va ser presentada per la regidora d’Igualtat del consistori, Rosalia Carnicé, va tancar el Cicle de Gènere, organitzat aquesta regidoria en col·laboració amb la biblioteca i que va comptar també amb l’escriptora Bel Olid a la primavera.

anna manso 1

La iniciativa s’emmarca en l’elaboració del II Pla Local d’Igualtat d’Oportunitats, promogut per la regidoria i des del que es treballa per avançar en la igualtat efectiva entre homes i dones, la transversalització de gènere en tots els àmbits de la vida quotidiana i el foment en la igualtat de tracte i no discriminació. Altres activitats que s’han dut a terme dins aquest pla són la elaboració d’una guia sobre estereotips i una altra sobre conciliació laboral, que es va repartir entre un centenar d’empreses i entitats, amb l’objectiu de promocionar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral aportant arguments per trencar amb els estereotips que generen desigualtats en àmbits com la segregació vertical i l’horitzontal, la conciliació laboral i la retribució econòmica.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.