L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell inaugura les dues noves sales amb audiovisuals sobre el present i futur de la infraestructura

Inicia el seu 20è aniversari amb l’objectiu de doblar els 3.000 visitants de l’any passat

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell ha inaugurat avui l’ampliació del seu discurs museogràfic amb la posada en escena de les dues noves sales d’audiovisuals. La primera sala posa en valor el patrimoni, població, i territori regat per la infraestructura hidràulica i relata de manera immersiva com s’encara el seu present i futur. Posteriorment s’aixeca el ‘teló’ per accedir a la ‘Sala de la gent’, on a través d’una projecció es dona veu als protagonistes històrics del Canal, tots ells interpretats per actors i actrius del territori.

La iniciativa s’inclou dins del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida subvencionada amb Fons Feder. El Grup Segre i Lleida TV, de la mà de la productora Kionalia Project, s’ha encarregat de gestionar la remodelació de les sales així com els càstings per aconseguir els actors/actrius.

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell estrena les sales coincidint amb l’any que celebra dues dècades de trajectòria i amb l’objectiu de doblar la xifra dels prop de 3.000 visitants que van passar-hi al llarg del 2022.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.