L’Espai Jove Intercultural celebra els 10 anys de vida amb una festa al Teatre L’Amistat

Els participants a l’acte de celebració dut a terme a L’Amistat.

 

El Teatre L’Amistat ha acollit aquest dilluns al vespre la festa de celebració dels 10 anys de vida de l’Espai Jove Intercultural (EJI), un projecte de l’Ajuntament de Mollerussa, tutelat per la regidoria d’Acció Social i Ciutadania que té per objectiu fomentar la participació activa dels joves buscant una major implicació per així aportar accions per millorar la ciutat. Val a dir que més de 400 joves i una cinquantena d’usuaris del Casal per a la Gent Gran han participat al llarg d’aquests 10 anys en diferents facetes del projecte, molts dels quals van estar presents ahir a la commemoració.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va voler felicitar amb un “esteu fent història de Mollerussa i l’esteu vivint “ a tots els participants en l’Espai Jove Intercultural, del qual va destacar que és un projecte de reconegut prestigi i premiat en diferents ocasions. “Podem estar molt orgullosos que aquesta bona idea de fa 10 anys tingui futur perquè és capaç d’adaptar-se a cada moment a la gent que en participa”, va dir.

En el transcurs de la vetllada, en la que es van lliurar els diplomes als participants d’aquest curs així com també a diferents entitats col·laboradores, es van poder visionar diferents vídeos de la tasca que es fa a través de l’EJI així com també es va fer el repàs de les accions més destacables en les que s’ha treballat, sent la més recent l’organització d’una gimcana per la Festa Major o la pintada d’un grafit a la pista de bitlles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.