L’Espai Jove Intercultural clou el curs en què han participat una cinquantena d’adolescents de la ciutat

EJI

El Teatre L’Amistat va acollir divendres a la tarda la festa de cloenda del curs de l’Espai Jove Intercultural (EJI), un projecte amb dotze anys de vida de l’Ajuntament de Mollerussa, tutelat per la regidoria de Benestar Social, Infància i Ciutadania, i que té per objectiu fomentar la participació activa dels joves buscant una major implicació per així aportar accions per millorar la ciutat. Durant l’acte, que va servir per explicar els diferents projectes en els quals s’ha treballat enguany, es van lliurar diplomes a la cinquantena de  participants dels tres instituts de Mollerussa i també del Siloé d’entre 12 i 16 anys, alguns dels quals formen part del Consell de Participació Adolescent. També es va fer un reconeixement a les entitats amb les que s’ha col·laborat, entre les que hi ha l’Associació de Donants de Sang del Pla d’Urgell, la Colla dels 50 i +, Serralada, l’Ignasi Gaya i l’Adrià Salat a títol individual així com el CFGM de Vídeo Discjòquei i So de La Salle i als joves que han participat del projecte a través de l’assignatura d’Estada a l’Empresa del Terres de Ponent.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavín, va felicitar a tots els participants i els va animar a seguir exercint la ciutadania de manera compromesa i aportant per a millorar.  També va recordar que Mollerussa va renovar fa dos anys el segell de Ciutat Amiga de la Infància amb menció d’excel·lència, precisament per tota la tasca que es fa per implementar polítiques que millorin el benestar dels infants i joves de la ciutat.

La descoberta de la Història de Mollerussa de la mà dels usuaris del Casal d’Avis ha estat un dels projectes en els quals s’ha treballat així com també el projecte, Vivint Mollerussa a través del qual s’ha treballat en l’organització de diferents esdeveniments a la ciutat com el Dia Universal de l’Infant o la Marató de la Sang, entre altres.

A banda dels dos projectes estrella de l’EJI, els membres del Consell de Participació Adolescent també van explicar tota l’activitat que han dut a terme al llarg d’aquest curs, entre la que destaca la participació en representació de la ciutat al I Encuentro  Europeo de Consejos Locales y Regionales de Participación Infantil i Adolescente, que es va fer a Avilés a principis de març.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.