L’Espai Jove Intercultural comença el període d’inscripció del que serà el seu 10è curs

cloenda EJI

Cloenda del curs 2014-2015 de l’’Espai Jove Intercultural.

L’Espai Jove Intercultural, iniciativa impulsada des de la regidoria de Benestar Social a través de l’Equip de prevenció i mediació comunitària, com un lloc de trobada per a joves des de 1r a 3t d’ESO, comença aquesta setmana el període d’inscripció del que serà el seu desè curs en actiu. El lloc de trobada seguirà sent l’Oficina Jove del Pla d’Urgell cada dimarts de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda.

De nou, s’organitzaran dos grups de treball format per una vintena de persones cada un. Un d’ells es farà amb alumnes de primer d’ESO dels instituts Terres de Ponent, La Serra i La Salle, els quals descobriran la història de Mollerussa amb la col·laboració del Casal Municipal per a la gent gran, i un segon amb estudiants de segon i tercer d’ESO, que aprofundiran en els coneixements de la història de la ciutat a través d’una participació activa en la vida social i cultural de la mateixa.

Cal recordar que, a banda d’altres premis, l’Espai Jove Intercultural ha estat reconegut durant el curs 2014-15 com una bona pràctica en l’àmbit de la joventut per l’Associació Catalana de Professionals les Polítiques de Joventut.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.