L’esport de Mollerussa suspèn els entrenaments d’avui amb motiu de la sentència i demana “diàleg”

Els clubs de futbol, bàsquet i hoquei de Mollerussa han suspès tots els entrenaments programats per avui amb motiu de la sentència al procés emesa pel Tribunal Suprem. Les tres entitats esportives han demanat “diàleg” per solucionar el “conflicte”.

El Club Futbol Joventut Mollerussa ha manifestat en un comunicat oficial que “la millor manera de solucionar els conflictes és a partir del diàleg”. També afegeix, que per aquest motiu ha decidit suspendre “tots els entrenaments i activitats relacionades per avui”.

Captfura

En la mateixa línia, el Club Bàsquet Mollerussa també ha demanat “diàleg entre totes les parts” en un comunicat piulat a través de Twitter, on també ha informat que suspèn tots els entrenaments d’aquesta tarda. Així mateix, en el text l’entitat també es “solidaritza amb els presos polítics i dóna suport a les seves famílies”.

Captura

 

Per la seva banda el Club d’Hoquei Mollerussa també ha suspès els entrenaments programats per avui en “rebuig a la sentència”. L’entitat diu en el comunicat publicat al seu compte oficial de Twitter que “entenen la disparitat d’ideologies i opinions de cadascun dels membres i socis del club” però decideixen aturar les activitats de la jornada en refús al dictamen publicat “pel procès polític que viu actualment Catalunya”.

Captura2

 


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.