L’Estany d’Ivars i Vila-sana estrena director tècnic i aprova el pressupost per a l’any 2019

L’experimentat ornitòleg i naturalista, Jordi Sargatal, serà el nou director tècnic encarregat de la gestió ambiental i social de l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Així ho ha anunciat el Consell General del Consorci en la reunió celebrada aquest dimecres, on també s’ha aprovat altres aspectes com el pressupost de l’any 2019, el qual serà de 430.000 euros aproximadament, i l’adjudicació per un import de 60.000 euros de les obres per instal·lar un servei de bar en la primera planta de Cal Sinén amb l’objectiu d’adequar i millorar l’estança dels turistes a l’Estany.

Així doncs, Sargatal, qui va participar en la gestió de l’Estany en els seus inicis treballarà perquè l’indret faci un pas endavant internacionalment.

D’aquesta manera, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, valora molt satisfactòriament la seva incorporació.

A més a més, el nou director actualitzarà el Pla d’usos de l’Estany, que es va aprovar l’any 2007, i també té previst fer front a problemàtiques ambientals, com l’eutròfia de les aigües o la presència de peixos invasors, i a problemes puntuals, com les plagues de conills.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.