L’Estany d’Ivars i Vila-sana estrena un observatori de fauna al bosc de ribera i renova la passera

S’han invertit 58.000 euros, la majoria finançats amb fons europeus, en diferents actuacions per millorar l’experiència dels visitants

L’Estany d’Ivars i Vila-sana suma nous atractius per als seus visitants. Un d’ells és un observatori que s’ubica al bosc de ribera i no en zones aquàtiques com la resta que hi ha a la llacuna. D’aquesta manera és vol apropar més al visitant la fauna de l’indret. En aquest punt s’hi poden veure principalment ocells, però també d’altres espècies.

Un segon element és la passera renovada, que substitueix a la que s’havia deteriorat pel pas del temps. Els visitants poden endinsar-se diversos metres sobre l’aigua i contemplar la llacuna i la fauna que hi habita des d’un punt de vista privilegiat. A més a més, s’ha millorat també la zona del canyissar de depuració.

Tot plegat ha comptat amb un pressupost de 58.000 euros. Per últim, l’Estany ha incorporat també un banc amb un vers de Maria Mercè Marçal al nou itinerari obert a l’estiu en el marc d’un camp de treball i que permet conèixer la vegetació autòctona de l’espai, com ara fruiters o oliveres.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.