L’Estany d’Ivars, inclòs a les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent, que s’ampliarà a tres indrets més

L’anellament d’ocells, activitat que s’identifica amb l’Estany d’Ivars i Vila-sana des de l’inici de la seva recuperació, és una de les que més es planteja dins el projecte Espais Naturals de Ponent, que n’ha organitzat una trentena per aquest 2017 en deu indrets diferents. Aquesta i l’observació dels ratpenats són dos de les propostes que formen part del primer dels tres àmbits en els que s’han subdividit.

La masia de Cal Sinén ha estat l’escenari de la presentació de les novetats del projecte, sorgit la passada tardor amb l’impuls de l’Associació Leader de Ponent. En aquest sentit, s’ha anunciat la incorporació de tres nous espais, com són els Tossals d’Almatret i els secans d’Anglesola i Vilagrassa, a més dels de Granyena. Aquests darrers, a la comarca de l’Urgell, destaquen per ser rics en flora i fauna al ser els primers d’Europa i per tant, cal fer un tasca, en conjunt, de posada en valor de tots ells.

El projecte també vol reconèixer altres indrets que no estan dins la catalogació d’espais naturals protegits, com ara les banquetes del Canal d’Urgell i la vall del riu Corb.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.