L’Expoclàssic tanca amb més del 50% dels expositors satisfets i pensant ja en el 25è aniversari de l’any vinent

L’Expoclàssic de Mollerussa ha tancat aquest diumenge la seva 24a edició amb un balanç positiu avalat per l’increment de visitants i també d’expositors. Enguany hi han participat un total de 41 firmes, de les quals un 80% han expressat la seva satisfacció amb els serveis firals i més del 50% asseguren haver assolit els resultats esperats, dades que corroboren el bon funcionament actual del saló.

Així mateix, l’Expoclàssic també destaca per la seva capacitat de renovar constanment les firmes participants en el certamen, alhora que també sap mantenir les històriques, ja que enguany un 31% del total eren noves i un 30% fa més de 10 anys que hi participen. I es que cal recordar que aquest certamen neix de l’associació Motos Clàssiques Ponent de Mollerussa, entitat que dos anys abans d’arrencar la fira va organitzar la primera Trobada de Motos Clàssiques, la qual enguany ha celebrat la seva 26a edició amb una setantena de participants, xifra similar a la d’anys anteriors.

Enguany l’Expoclàssic també ha acollit una exposició dedicada a les firmes de cotxes Citröen i el model 1430 de Seat, i a les motos de preguerra, nacionals i esportives.


Locuta: Ignasi Gómez / Imatges: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.