L’Hotel Jardí de Mollerussa, un negoci familiar des de l’any 1912

L’Hotel Jardí de Mollerussa amaga dues coses que no s’aprecien a simple vista. La primera és que es tracta d’un negoci familiar des de fa més de cent anys. L’any 1912, Felip Llaudet i Montserrat Romeu van decidir crear una fonda en aquest indret. Un negoci que ha transcendit quatre generacions de la seva família i recau actualment en dos dels seus besnéts, la Marta Vila i el Joan Vila.

L’altra cosa que amaga l’edifici és el seu jardí interior, que dona nom a l’hotel. Un zona verda que s’ha reduït respecte a l’inicial a causa de l’ampliació de l’edifici, que va obrir portes amb 10 habitacions i ara ja en té 60. A banda hi ha els apartaments. Al llarg dels anys, els clients més habituals han estat els que genera l’activitat empresarial de la comarca. Per això, des de l’hotel preveuen pal·liar els efectes de la Covid més aviat que els allotjaments de les zones turístiques.

A més, s’explica que diferents presidents de la Generalitat, actors i actrius d’àmbit nacional així com músics de renom han estat entre els seus clients. Des de l’hotel, però, es vol preservar el seu dret a la intimitat i no s’han definit les seves identitats.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.