L’ICL Manresa cau davant el CAI Zaragoza en un partit d’ACB disputat a Mollerussa

L’ICL Manresa va caure aquest dimarts davant el CAI Zaragoza, en el seu quart partit de pretemporada de la lliga ACB disputat al Pavelló Municipal de Mollerussa, amb la presència d’unes 500 persones a la grada. Els aragonesos es van imposar davant dels d’Ibon Navarro per 78 a 69, tot i que els manresans no van perdre la cara del partit en cap moment.

Els saragossans van prendre la iniciativa des de l’inici del partit, tot i que dos triples dels de la capital del Bages feien escurçar la diferència cap al final del primer quart. Després, es va veure un joc molt igualtat entre tots dos equips i un Manresa que mantenia una bona intensitat defensiva. A més, gràcies a Musli i Otverchenko es va retallar la distància fins arribar al descans amb 38 a 33 a l’electrònic.

A la represa, els manresans van agafar força i semblava que podrien capgirar el marcador, ja que un triple de Grigonis va situar l’equip a tant sols dos punts del seu rival. A partir d’aquí, els de la capital del Bages van començar a afluixar, fet que va fer que el Saragossa seguís anotant i la distància s’ampliés per sobre dels 10 punts.

En el darrer període, tots dos van tornar a estar molt igualats, però la defensa dels aragonesos va fer decantar el partit a favor del CAI. Després de la derrota a Mollerussa, l’equip manresà està ja amb la vista posada a l’inici de la temporada oficial, aquest divendres amb la REGAL Lliga Catalana.