L’Ignasi Peraire celebra la seva distinció com a Escola Verda

Amb rodolins que tenen molt a veure amb el què significa exercir com a Escola Verda, els alumnes de l’Ignasi Peraire han celebrat que la Generalitat de Catalunya els hagi atorgat aquesta distinció. La seva implicació amb el respecte pel medi ambient va començar fa més d’una dècada i en els darrers dos anys s’han dedicat plenament a assolir aquesta fita.

En l’acte, representants dels diferents cursos han parlat de les tasques diàries que fan com a centre adherit a la xarxa d’escoles per a la sostenibilitat de Catalunya com, per exemple, la figura de l’ecodelegat.

El distintiu d’Escola Verda té una vigència de 8 anys, quan cal tornar a renovar-lo. A més, es duen a terme revisions anuals i cada 4 anys s’ha d’actualitzar el pla d’actuacions. És per això que l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat el valor afegit que aporta aquest reconeixement per a la ciutat.

Mollerussa té actualment dos centres de primària amb el distintiu d’Escola Verda i també dos instituts. Al conjunt del Pla d’Urgell són deu dels 566 d’arreu de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.