L’INCASÒL ven a l’empresa Auto RR Sidamon una parcel·la industrial de Bell-lloc d’Urgell

Imatge del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc. FOTO: INCASÒL.

Imatge del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc. FOTO: INCASÒL.

 

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Auto RR Sidamon han signat l’escriptura de compravenda d’una parcel•la industrial del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell). Els terrenys tenen una superfície de 2.679,68 m2 de sòl i han estat venuts per 120.585,6 euros.

L’empresa preveu invertir 450.000 euros en la construcció seva nova seu, que començarà a edificar a partir del gener de 2018. Auto RR Sidamon es dedica a recanvis recuperats del sector de l’automoció, i a la posterior venta de material que ha sigut prèviament comprovat, per tal de poder satisfer les necessitats dels clients.

Actualment l’INCASÒL té en comercialització 14 parcel•les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.