L’Institut de Mollerussa acull el concurs de salt V Memorial “Manolo Ferrao”

Prop d’un centenar de binomis van prendre part aquest dissabte del segon concurs puntuable per la lliga de Salt d’Obstacles de les Terres de Ponent 2019 a les instal·lacions de l’Institut de Mollerussa en el V Memorial “Manolo Ferrao”, en homenatge a qui va ser delegat de la Federació Catalana d’Hípica.

Antoni Reig, director de l’Institut de Mollerussa en va destacar el bon ambient de la jornada i l’afluència de públic que es va desplaçar cap a les instal·lacions per veure el concurs de salt i també les proves morfològiques en el marc del certamen Equimollerussa.

El concurs va començar amb les categories de menys alçada amb 0,40m i 0,60m on els joves genets i amazones van participar d’unes proves no competitives i on es va premiar ex aequo a tots els binomis que van aconseguir acabar el recorregut sense falta ni penalització.

A continuació es van celebrar les proves més grans des de 0,80m fins a 1,20m, més exigents i amb diferents barems de puntuació.
La lliga està organitzada per l’Associació Esportiva Eqüestre de Lleida (AEELL) amb la
participació dels clubs hípics de la zona que acullen els diferents concursos, i sota el paraigües de la Federació Catalana d’Hípica.

En total aquesta temporada es disputaran a Lleida 8 concursos de salt, 4 concursos de Doma Clàssica, 2 concursos de Raid i 1 Concurs Nacional de Salt.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.