L’Institut Mollerussa ofereix a desocupats formar-se en la restauració de pedra natural o la cria de cavalls

Cria de cavalls (1)

L’Institut Mollerussa permetrà a partir d’aquest mes de gener que persones sense ocupació obtinguin el certificat professional en la restauració de pedra natural, la jardineria i el paisatge, o la doma bàsica i cria de cavalls. L’objectiu d’aquests cursos, que són gratuïts, és facilitar que els desocupats accedeixin a feines on falta personal titulat i preparat per executar aquestes tasques, segons assenyalen des del mateix centre educatiu de la capital del Pla d’Urgell.

Concretament, els cursos s’adrecen a treballadors en situació d’atur que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació. No és necessari disposar d’estudis previs per poder accedir-hi. També poden accedir-hi persones que estiguin en ERTOS i persones ocupades que s’apuntin com a millora d’ocupació (30%).

A tall d’exemple, la formació en obres d’artesania i restauració en pedra natural consistirà en 560 hores presencials, de dilluns a divendres tarda a partir de les 15:30 h així com 80 hores de pràctiques no laborals en empreses col·laboradores. Pel que fa a la de jardineria i restauració del paisatge, comptarà amb 580 hores presencials en el mateix horari i les mateixes hores de pràctiques. D’altra banda, la formació relacionada amb la cria de cavalls disposarà de 720 h presencials i 40 hores de pràctiques.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.