L’Institut Mollerussa triomfa al territori i apropa la construcció d’un alberg d’estudiants a la Serra

Més de la meitat dels 700 alumnes que s’han matriculat per iniciar el nou curs a l’Institut de formació professional de Mollerussa són de fora de la capital del Pla d’Urgell. Aquest fet ha contribuït a l’esgotament de l’oferta de pisos o habitatges de lloguer a la ciutat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Mollerussa planteja la construcció d’un alberg a la Serra, on s’ubica el centre, que permetés cobrir la necessitat d’allotjament d’alumnes d’aquest i d’altres instituts de la ciutat, i també, la d’usuaris de les instal·lacions esportives ubicades a la zona.

Tanmateix, el batlle ha explicat que aquest projecte està en un procés embrionari i que s’hauria de desenvolupar de manera supramunicipal, amb el suport d’institucions i entitats de la comarca.

En aquest sentit, el consistori també estudia fer un requeriment a les entitats financeres del municipi en possessió de pisos amb l’obra inacabada perquè els materialitzin en habitatges de tipus social i educatius, amb la voluntat d’ampliar així l’oferta d’allotjament a la ciutat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.