L’institut Terres de Ponent, sense calefacció fins la setmana que ve per unes obres per canviar el sistema de climatització

L’entrada de l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa.

L’entrada de l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa.

 

ACN. Uns 350 alumnes d’ESO i Batxillerat dels 450 que estudien a l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa assisteixen a classe més abrigats del normal perquè el centre està sense calefacció, tal com ha avançat el diari Segre. La causa són les obres que s’estan duent a terme, des del mes de juny, per substituir el sistema de climatització, per passar de les calderes de gasoil a gas. Els altres 100 alumnes fan classe en un altre edifici que compta amb una bomba de calor.

Aquesta situació es podria allargar encara una setmana més, tal com ha confirmat a l’ACN el director del centre, Joan Ferran, que ha explicat que des de la companyia, Gas Natural, li han assegurat que treballaran tot el cap de setmana perquè la incidència pugui estar solucionada de cara a dimecres o dijous. La manca de calefacció ha coincidit amb la caiguda de les temperatures, que a Mollerussa, com a d’altres punts de la demarcació de Lleida, ha registrat valors negatius els últims dies.

Davant d’aquesta situació imprevista (des de la companyia asseguren que es van trobar amb més problemes dels esperats) i com a mesura provisional, l’institut ha instal·lat aquesta setmana una vintena de radiadors d’oli a les zones comunes. Aquesta mesura ha permès que la temperatura al centre, que abans dels radiadors era d’entre 11 i 15 graus depenent de la zona, hagi pujat a entre 19 i 21 graus.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.