Linyola acull 15 joves en un camp de treball

Els participants del Camp de Treball de Linyola de l'any 2016. FOTO: Ajuntament de Linyola.

Els participants del Camp de Treball de Linyola de l’any 2016. FOTO: Ajuntament de Linyola.

 

Quinze joves d’entre 14 i 17 anys i provinents d’arreu de Catalunya arriben a Linyola aquest divendres Linyola per formar part d’un camp de treball. És el segon any que el municipi acull als voluntaris, els quals durant uns dies es dedicaran a la millora i manteniment de les rutes saludables, el manteniment de l’entorn de Linyola i la recuperació de la seva via verda.

Àlex Mases, alcalde del municipi explica que és el segon any que Linyola acull un camp de treball. “Si conservem i millorem l’entorn de Linyola i promovem les rutes saludables, també fomentarem l’activitat física dels veïns a l’hora que divulgarem els elements arquitectònics i paisatgístics, que puguin ser d’interès pels nostres visitants”, apunta l’alcalde.

Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

El camp de treball compta amb la col•laboració del servei educatiu Quàlia de la Fundació Alba de Tàrrega i la Direcció General de Joventut, i l’Ajuntament de Linyola.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.