Linyola celebra el 10è aniversari de la Cursa del Cargol

PRESENTACIO-CURSA

  • L’organització espera al voltant de 700 participants entre corredors, caminadors i nens, superant la xifra d’atletes dels anys anteriors.

Linyola celebra enguany el 10è aniversari de la Cursa del Cargol. La cursa, organitzada pel Club Esportiu Linyola (Celi) amb la col·laboració de l’Ajuntament, serà enguany diumenge  7 d’octubre. Durant el dia hi haurà diferents trajectes: dues curses, una de 10 kilòmetres i l’altra de 7 quilòmetres, una caminada popular de 7 quilòmetres i diferents curses infantils.

Joan Carles Grau, president del Celi, explica que com a novetat enguany i per fomentar la participació dels diferents atletes, s’han establert uns preus super-reduïts en les inscripcions, “Ja podem confirmar que enguany ha augmentat la xifra d’inscrits si la comparem amb les xifres dels anys anteriors”, explica el president. El Club esportiu també ha dissenyat jaquetes esportives i samarretes, a diferència dels altres anys en que només hi havia samarretes.

Segons Grau, en la cursa d’enguany s’esperen més de 700 participants. “L’any passat vam tenir més de 200 corredors entre les curses de 70 i 10 quilòmetres. Enguany pretenem arribar als 300. Aquí hi hem de sumar els 150 caminadors i uns 250 nens, de totes les edats que participaran a les diferents curses infantils”, descriu Grau.

L’organització té previst de repartir més de 52 trofeus entre les curses i la caminada i 30 medalles per als més petits.

Per la seva part, Àlex Mases, alcalde de Linyola, ha volgut felicitar al Celi per la gran tasca que fa el Club, el qual, mitjançant l’esport i les diferents activitats que organitza, està atraient gent cap al municipi. “Des de l’ajuntament vetllarem per a que totes aquestes persones que venen a participar tant en aquesta cursa, com en les altres activitats, decideixin quedar-se a passar el dia al nostre municipi, i gaudeixin de totes les activitats turístiques i culturals de Linyola i de la gran oferta gastronòmica que ofereixen els nostres restaurants”, afirma l’alcalde.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.