Linyola celebra la 9a Cursa del Caragol

Un instant de la cursa de 2016. FOTO: Ajuntament de Linyola.

Un instant de la cursa de 2016. FOTO: Ajuntament de Linyola.

 

Aquest dissabte Linyola celebra la 9a edició de la Cursa del Cargol. Enguany l’organització ha cregut oportú traslladar la cursa a dissabte, en comptes de diumenge, per motivar la participació al referèndum de l’1 d’octubre. Recordem que tradicionalment durant vuit anys aquesta cursa s’ha celebrat el primer diumenge d’octubre.

La cursa ha estat organitzada pel Club Excursionista de Linyola i la col•laboració del consistori. Com en altres anys hi haurà dues curses (de 10 i 5 quilòmetres) una caminada popular (de 7 quilòmetres) i les curses infantils. El recorregut de 10 quilometres consta d´un 80% de camins de terra i un 20% d’asfalt. El recorregut de la cursa de 5 quilometres és d’un 70% de camí asfaltat i un 30% camí de terra. Al quilòmetre 5 aproximadament de la cursa de 10 quilometres hi haurà un avituallament líquid i contenidors per llançar les ampolles. La sortida i l’arribada d’ambdues serà al Carrer La Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva.

Alex Mases, alcalde de Linyola, explica que, a diferència de l’any anterior, en aquesta 2a edició de la cursa de 5 quilòmetres, hi hauran els mateixos premis i categories que la cursa de 10 quilometres. “També s’obsequiarà amb un pernil al club amb més inscrits comptant les dues curses, i tots els participants inscrits rebran a la recollida del dorsal, una motxilla esportiva juntament amb la bossa del corredor. Una vegada finalitzada la cursa se’ls hi donarà un entrepà calent i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col•laboradors”, descriu Mases.

Durant la tarda del dissabte també es durà a terme la Caminada Popular “El recorregut de la caminada torna a ser enguany de 7 quilometres i consta d´un 80% de camí asfaltat i un 20% de terra. Aquesta és una prova no competitiva que no dóna lloc a premis, però sí tindran la motxilla obsequi i el berenar calent”, apunta Mases. Pel que fa a les curses infantils, aquestes són gratuïtes però per participar tots els nens i nenes hauran d’haver fer la pertinent inscripció via club/escola i hauran de tenir tramitada la llicència del Consell Esportiu del Pla d’Urgell o de la seva corresponent comarca temporada 2017/18. Les inscripcions estan obertes fins el propi dia de la cursa.–

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.