Linyola dóna la benvinguda als 35 nadons nascuts l’any passat

650A0135web

L’ajuntament de Linyola dóna la benvinguda als nou nats al municipi. El consistori ha convocat a les 35 famílies que van tenir un fill durant l’any passat, per felicitar-les, saludar als nouvinguts i fer-los entrega d’una bosseta amb productes de farmàcia.

Aquesta iniciativa, que sestà duent a terme des dels nascuts el 2015, pretén no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori al ciutadà i facilitar a les famílies tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i en especial sobre la Regidoria de Benestar, Salud i Educació.

Annabel Caba, Regidora de Benestar, Salud i Educació, explica que durant el 2017 hi va haver 35 naixements a Linyola. “Durant el 2016 vam tenir 15 naixements a Linyola, l’any passat 35. Sembla que el municipi vagi creixent, jo mateixa vaig ser mare l’any passat”, explica la regidora.

Caba explica que enguany han canviat el format de l’acte de benvinguda, “L’any passat quan teníem la notificació d’un nou naixement, preparàvem un petit obsequi a mode detall i el portàvem a les famílies. Enguany el que hem fet es reunir-les totes en un acte, el qual va tenir lloc dissabte passat i va anar molt bé. Si la natalitat continua creixent, ens plantegem de fer un acte trimestralment”, apunta Caba.

Segons la regidora totes les famílies s’han mostrat agraïdes per l’obsequi i han felicitat al consistori per la iniciativa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.