Linyola dóna la benvinguda als nou nats

L’alcalde de Linyola, Àlex Mases, fent entrega d’una cistella a la família d’un nounat.

L’ajuntament de Linyola dóna la benvinguda als nou nats al municipi. El consistori, de mà de la Regidoria de Benestar, Salud i Educació entrega a les famílies dels recent nascuts, una cistelleta amb productes per nadons.

Aquesta iniciativa, que fa mesos que s’està duent a terme, pretén no sols donar la benvinguda, sinó també apropar el consistori al ciutadà i facilitar tota la informació que les famílies requereixen sobre la regidoria i l’ajuntament en general.

Alex Mases, alcalde de Linyola, explica que enguany hi ha hagut 15 naixements a Linyola. “Tan la Regidora de Benestar, Salud i Educació, Anabel Caba, com jo mateix, quan tenim la notificació d’un nou naixement, preparem un petit obsequi a mode detall i el portem a les famílies, d’aquesta manera saludem als nous ciutadans i felicitem a les famílies. Fins ara totes les famílies que hem visitat s’han mostrat agraïdes per la nostra visita i ens han felicitat per la iniciativa”, apunta l’alcalde

Mases diu que de les 15 famílies que han tingut nadons enguany els hi queda vuit per visitar, “les quals visitarem abans de que acabi l’any” finalitza l’alcalde.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.