Linyola encetarà divendres ‘L’Abril Cultural’

ALBABALCELLS1

  • Un seguit de propostes dedicades a la cultura i la literatura amb un programa ple d’activitats per a tots els públics. Jordi Borràs, Araceli Segarra o Xavier Graset seran alguns dels protagonistes del cicle.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Linyola, Alba Balcells, explica que un cop més el consistori transforma l’abril en el mes de la cultura del municipi, que també pot ser d’interès de la comarca. “Enguany ja és la tercera edició del cicle i aquest any hem volgut apostar per un perfil de convidats que ens parlessin ‘des de la primera línia’, com a personatges que expliquen experiències viscudes  o des de la perspectiva de la ‘narrativa del jo’… donar protagonisme a un cicle d’aquesta aposta per eixamplar l’oferta cultural al nostre municipi”, diu Balcells. L’any passat va ser tot un èxit, per això enguany repetim, amb més propostes encara”, hi afegeix la regidora.

Les properes setmanes, autors i escriptors com el fotoperiodista Jordi Borràs, l’alpinista i escriptora Araceli Segarra, el periodista Xavier Graset fent un monòleg de Txèhov, o Llúcia Ramis entre d’altres, faran lectures de les seves obres i xerrades a la Sala Pau Casals i la Biblioteca del municipi. Balcells apunta que han volgut apostar també per aquells valors i referents locals: “Aquesta gran proposta es completa amb l’empremta dels nostres escriptors i artistes locals com Francesc Foguet presentant l’epistolari de Domènech Guansé, o la descoberta fabulosa, fruit de la tasca del nostre artista-retratista Robert Pérez i del Joan Marcet, que ha permès conèixer el rostre i la història d’Àngela Graupera, primera corresponsal de guerra, entre d’altres”.  A Linyola volem convertir tot el mes d’abril en Sant Jordi, és a dir, que no només es parli de cultura durant un dia, sinó durant tot un mes.”, conclou la regidora.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.